Webgune honek berezko eta beste bitarteko batzuen Cookie-ak erabiltzen ditu informazioa jaso eta gure zerbitzuak hobetzeko. Nabigatzen jarraitzeak horien instalazioa onartzea dakar. Erabiltzaileak bere nabigatzailea konfiguratzeko aukera dauka, eta nahi izanez gero, bere disko gogorrean instalatzea ekidin dezake, horrek webgunean nabigatzeko arazoak sor ditzakeela aintzat hartu behar duen arren.
#RoadtoTokyo2020
#GuztionAmetsa. Bihotz bera indartzen. Gogo bera biltzen. Bide bera osatzen. Helburu bera amesten.
Captura de pantalla 2021-05-20 a la(s) 15.05.11
lotutako albisteak
apirila
2015 Besteak
BASQUE TEAM-en oharra Amador Granados kirolariaren inguruan
Faduran (Getxon), 2015eko apirilaren 13an Amador Granados Alkorta jaunak hainbat hedabidetan egindako adierazpenen gainean Fundacion Euskadi Kirola Fundazioak honako azalpenak eman nahi ditu: Fundación Euskadi Kirola Fundazioak ematen dituen BASQUE TEAM BEKAK, eskuratutako goi mailako kirol emaitzetan oinarritzen dira. Aipatutako eskakizuna da, hain zuzen ere, beken esleipenaren objektibotasuna eta eskatzaileen berdintasun eta meritu oinarrien errespetua […]
ekaina
2010 Besteak
Alberto Iñurrategi: “Alpinistikoki espedizio erakargarria da eta hori da gaur egun guk egin nahi duguna”
Alpinista gipuzkoarrak NATURGAS BROAD PEAK 2010 proiekturaren xehetasunak eman dizkigu Hirugarrenean bai, hau da Alberto Iñurrategi, Juan Vallejo eta Mikel Zabalzak osatzen duten taldearen inguruan burura datorkigun esaera. Aretxabaletako alpinista berriz ere Karakorum aldera itzuliko da aurreko urtean Hymalaian ezarritako helburuetan naturak bere legea ezarri eta gero. Naturgas Makalu 09 eta Naturgas Hornbein 09, biak […]
apirila
2020 Albisteak
Elikadura zaintzen Eneko Atxarekin: Baserriko arrautza, garia, piper errearen zukua eta artoa
ELABORAZIOAK Piper saltsa Laberatu piperrak, 30 minuturo buelta emanez (ordu bat, 190ºC-tan). Erre ondoren, pasatu piperrak iragazki batera, jarri pisua gainean eta utzi prentsatzen eta iragazten gau batez, zuku guztia ateratzeko. Behin xukatuta, testurizatu erresource bidez. Garia Ur askorekin lapikoa sutan jarri, irakiten. Egosi pasta lau minutuz, xukatu gehiegizko ura, eta berehala egosteko prozesua moztu […]