Webgune honek berezko eta beste bitarteko batzuen Cookie-ak erabiltzen ditu informazioa jaso eta gure zerbitzuak hobetzeko. Nabigatzen jarraitzeak horien instalazioa onartzea dakar. Erabiltzaileak bere nabigatzailea konfiguratzeko aukera dauka, eta nahi izanez gero, bere disko gogorrean instalatzea ekidin dezake, horrek webgunean nabigatzeko arazoak sor ditzakeela aintzat hartu behar duen arren.
#RoadtoTokyo2020
#GuztionAmetsa. Bihotz bera indartzen. Gogo bera biltzen. Bide bera osatzen. Helburu bera amesten.
Captura de pantalla 2019-11-07 a la(s) 22.59.00
lotutako albisteak
apirila
2022 Albisteak
Basque Teamek eta Ausolanek ‘Aktiba zaitez’ kanpaina berria abian jarri dute, kirol egokitua nabarmentzeko helburuarekin
Ekimenaren xedea da ikasleen artean kirol egokituaren modalitateak zabaltzea, horien praktika sustatzea eta aniztasun funtzionala duten pertsonen lekuan jartzea zer den erakustea Goi mailako euskal kirola bultzatzen duen Basque Team Fundazioak eta Ausolan kolektiboentzako sukaldaritza enpresak ‘Aktiba Zaitez’ kanpainaren 2. edizioa martxan jarri dute, bizimodu osasungarria eta jarduera fisikoa sustatzeko, haurtzarotik hasita. Ekimenak, oraingo honetan, kirol […]
Aritz Aranburuk lehen erronda arazo barik gainditu du Miyazakiko Munduko surf txapelketan
Miyazakiko Munduko txapelketan itsasoaren baldintzak zeharo aldatu dira gaur. Atzo emakumeek jardunaldi oso luze eta gogorra izan zuten olatuei dagokienez, eta gaur gizonek lehiaketari ekin diote itsaso lasaiago bati aurre eginda. Arrazoi honengatik Aritz Aranburu uretara sartu da espero zena baino askoz beranduago, baina sartu denean ez du arazorik izan lehen erronda aise gainditzeko. Txapelketa […]
Elikadura zaintzen ENEKO ATXArekin: Torrada karamelizatua
ELABORAZIOAK Esne-bainua Nahastu eltze batean osagai guztiak eta berotu 80ºC-ra arte su ertainaren gainean. Bero dagoenean utzi infusionatzen 5 orduz. Denbora hori igarotakoan, iragazi. Brioche-ogia Moztu brioche ogia 10 xerratan, eta xerra bakoitza 2 unitatetan, ertzak kenduz moldearen laguntzaz. Ebakitako zatiak 5zm-ko altuerako erretilu sakon batean jarri. Busti brioche ogia esnearekin, ondo zopatu arte. Karamelatzea […]