Webgune honek berezko eta beste bitarteko batzuen Cookie-ak erabiltzen ditu informazioa jaso eta gure zerbitzuak hobetzeko. Nabigatzen jarraitzeak horien instalazioa onartzea dakar. Erabiltzaileak bere nabigatzailea konfiguratzeko aukera dauka, eta nahi izanez gero, bere disko gogorrean instalatzea ekidin dezake, horrek webgunean nabigatzeko arazoak sor ditzakeela aintzat hartu behar duen arren.
#RoadtoTokyo2020
#GuztionAmetsa. Bihotz bera indartzen. Gogo bera biltzen. Bide bera osatzen. Helburu bera amesten.
Klara Olazabal Seu Mundial 2019-4
lotutako albisteak
Ainhoa Murua triatleta proba ona egiteko ilusio eta gogoekin joango da Riora
Ainhoa Murua triatletak Basque Team eta Fadurako Hobekuntza Teknikorako Zentroa bisitatu ditu gaur. Prentsaurrekoan adierazi du Riora ilusioz beterik joango dela, eta han aurreko Jokoetan pilatutako esperientzia oso baliagarria izango zaiola. Ainhoa Murua triatletak hain zorrotza den diziplina batean oso gutxik lortu dutena egin du, laugarrenez Olinpiar Joko batzuetarako sailkatzea: Atenas, Beijing, Londres eta, orain, […]
Ander Elosegiri egindako elkarrizketa Pauko Europako txapelketan zazpigarren bukatu ondoren
Ander Elosegi Basque Teameko palistak 7. amaitu du Pauko piraguismo eslalomeko Europako txapelketako finala. Irungoak jaitsiera onak egin ditu, batez ere finalerdikoan, baina finalaren ondoren aitortu du aurkariak oso sasoi onean daudela. Bera ere une onean dagoela esan du eta bere nabigazioarekin oso alai agertu da, baita gaurko finalean lortutako emaitzarekin ere. Gaurkoak Seu d´Urgelleko […]
Elikadura zaintzen ENEKO ATXArekin: Torrada karamelizatua
ELABORAZIOAK Esne-bainua Nahastu eltze batean osagai guztiak eta berotu 80ºC-ra arte su ertainaren gainean. Bero dagoenean utzi infusionatzen 5 orduz. Denbora hori igarotakoan, iragazi. Brioche-ogia Moztu brioche ogia 10 xerratan, eta xerra bakoitza 2 unitatetan, ertzak kenduz moldearen laguntzaz. Ebakitako zatiak 5zm-ko altuerako erretilu sakon batean jarri. Busti brioche ogia esnearekin, ondo zopatu arte. Karamelatzea […]