Webgune honek berezko eta beste bitarteko batzuen Cookie-ak erabiltzen ditu informazioa jaso eta gure zerbitzuak hobetzeko. Nabigatzen jarraitzeak horien instalazioa onartzea dakar. Erabiltzaileak bere nabigatzailea konfiguratzeko aukera dauka, eta nahi izanez gero, bere disko gogorrean instalatzea ekidin dezake, horrek webgunean nabigatzeko arazoak sor ditzakeela aintzat hartu behar duen arren.
#RoadtoTokyo2020
#GuztionAmetsa. Bihotz bera indartzen. Gogo bera biltzen. Bide bera osatzen. Helburu bera amesten.
Captura de pantalla 2019-04-01 a las 13.04.10
lotutako albisteak
Aitor Francesena Basque Teameko surflariak Europako txapelketa irabazi du
Aitor Francesena arrakastaz beteriko urtea bizitzen ari da. Estatu mailan ez du aurkaririk, ezta munduko zirkuituetan ere, eta orain berriro erakutsi du, bere kategorian, sasoirik onenean dagoen kontinente zaharreko surflaria dela. Europako Parasurfing Txapelketa aurten itzuli da, bost urteko geldialdiaren ondoren, eta A Frouxeirako (Valdoviño) Galiziako uretan onenak koroatu ditu, emozioa azken jardunaldirako utziz, non […]
Elkarizketa Juan del Campori Pyeongchangeko eslalomean lehiatu eta gero
Basque Teameko Juan del Campo eskiatzaile alpinoa Yongpyongeko Mendi-Zentroan elkarrizketatu dugu Pyeongchangeko Olinpiar Jokoetako eslalomean parte hartu eta gero. Mungiakoak arriskatzea erabaki du berriro, eslalom erraldoian bezala, eta ez du proba bukatu, jaitsiera ona egiten ari zen arren.
Eneko Atxak Basque Teamentzat diseinatutako menu olinpikoak aurkeztu ditu, Fundazioko kirolariek lagunduta
Urteko hitzordu handiari begira, Tokio 2020ko Jokoei begira, sortutako menuak gaur prestatu dituzte kirolariek Larrabetzuko ‘Eneko’ jatetxean egindako Show Cooking-ean Eneko Atxa bost Michelin izar dituen chefak bere harri-koskorra jarri nahi izan du Basque Team Fundazioaren aurtengo hitzordu garrantzitsuenerako, Tokion jokatuko diren Olinpiar eta Paralinpiar Jokoetako prestakuntzetan. Horretarako, Basque Team-eko kirolarientzat espresuki bi menu diseinatu […]