basqueteam fomenta el deporte de alto nivel del País Vasco

Webgune honek berezko eta beste bitarteko batzuen Cookie-ak erabiltzen ditu informazioa jaso eta gure zerbitzuak hobetzeko. Nabigatzen jarraitzeak horien instalazioa onartzea dakar. Erabiltzaileak bere nabigatzailea konfiguratzeko aukera dauka, eta nahi izanez gero, bere disko gogorrean instalatzea ekidin dezake, horrek webgunean nabigatzeko arazoak sor ditzakeela aintzat hartu behar duen arren.

Onartu Nola konfiguratu
Albisteak 22
maiatza
2020

Elikadura zaintzen ENEKO ATXArekin: Barbarin marinatua

ELABORAZIOAK
Barbarin marinatua
Garbitu barbarina, xerratu eta arantzak kendu. Hori egin ondoren, xaflak atera, 2mm. inguruko lodierakoak.

Tsuyuko marinada
Jarri tsuyua, ura, soja, lima baten zukua eta arraildura eta txikitutako zilantroa ontzi batean eta erresourtze bidez ehun (hagaxka hotz batekin).

Piper ozpina
Piperrak eta tipula xehatu dado txikietan. Batu txikitutako barazkiak bowl batean eta ozpina eta gatza gehitu, eragin eta gehitu olioa eta berriro eragin.

Akabera eta aurkezpena
Jarri ontziteriaren gainean ozpin-koilarakada bat. Barbarina sopletearekin erre eta brotxa bat erabilita marinadarekin margotu. Gainean jarri.

OSAGAIAK
Barbarin ijeztua (pertsona 1)
100gr barbarin ijeztua

Garia Tsuyuko gari marinatua (4 pertsona)
100gr tsuyu
20gr ur
5gr lima-zukua
limazko arraildura unitate 1
3gr zilantro
10gr soja
5gr resource

Piper-ozpina
40gr piper-gorri
40gr piper-berde
40gr tipula
25gr ardo-ozpin
5gr gatz
10gr oliba-olio